torsdag 13 maj 2010

Key Lime Pie


Före

Efter...

Pajen blev en succé och som ni ser blev det inte mycket kvar till mig. Men det är bara roligt när det man bakar blir uppskattat (och uppätet). Hur som helst, ett recept vore väl på sin plats, kan man tycka.

Key Lime Pie:


Botten
200 g digestivekex (krossade)
100 g smält smör

Fyllning
1 burk kondenserad mjölk
4 äggulor
Skal och saft från 5 limefrukter
Några droppar grön karamellfärg

Blanda de krossade kexen med smöret och fyll en pajform.
Grädda skalet i 175 grader i ca 10 minuter.
Blanda alla ingredienser till fyllningen och låt stå och dra i ca 30 minuter.
Sila blandningen för att bli av med skalet.
Droppa i några droppar karamellfärg för att förstärka den gröna limefärgen.
Häll fyllningen i formen och grädda i ca 20 minuter.
Låt svalna och garnera gärna med några limeskivor.
Servera med grädde.
Ät och trivs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar