tisdag 14 juni 2011

Polly Cupcakes


Vi fortsätter att botanisera oss igenom kakfatet och näst på tur är dessa minicupcakes med Polly. Jag använde mig av samma recept som när jag gjorde Dumlecupcakes men surprise, surprise - jag bytte ut Dumlen mot Polly! Har ni hört så tokigt?! För att det inte skulle bli alldeles för sött så gjorde jag en mörk cream cheese frosting som jag spritsade på kakorna. Nu snackar vi riktigt mörk och bitter. Det blev en bra kombination.

Mörk Cream Cheese Frosting:
150 g mörk choklad (70%)
200 g philadelphia
ev. lite florsocker

Smält chokladen och låt svalna lite. Rör philadelphian så att den blir krämig i konsistensen och blanda sedan ned chokladen. Tillsätt ev. lite florsocker om frostingen känns för bitter.

1 kommentar:

  1. kan man göra en sån cupcake kräm med bara:florsocker,smör och mjölk?
    har ej kakao.



    mvh Aina

    SvaraRadera