fredag 9 december 2011

Passionstryffel

Här kommer ännu ett recept och den här gången handlar det om ljuvliga passionstryfflar. Syrligheten i passionsfrukten passar utmärkt tillsammans med den mörka, bittra chokladen. Dom här godbitarna kräver inte heller någon överdriven ansträngning. Däremot blir man väldigt kladdig om händerna, men det är sånt man kan leva med - resultatet blir grymt!



Passionstryffel: ca 30 st
200 g mörk choklad
2 passionsfrukter
1 1/2 dl vispgrädde
2 tsk honung
25 g smör

Kakao

Lägg alla ingredienser i en kastrull och värm på svag värme tills allt har smält och blivit till en jämn smet. Häll upp i en skål och ställ i kylen i minst 5 timmar. Forma små bollar och rulla i kakao.

3 kommentarer:

  1. Vilken spännande kombination! Fint presenterat också :)

    SvaraRadera
  2. Mmm så gott med den kombon! Ser riktigt läskande ut!

    SvaraRadera