lördag 16 juni 2012

Dagens tårta

Min far är rar och idag har vi haft 60-årskalas för honom. Jag har som vanligt stått för bakandet. Fikandet har vi hjälpts åt med. Jag bakade bl.a den här tårtan. Det är ljusa bottnar som är fyllda med glasscreme och färska jordgubbar och den är täckt och spritsad med grädde. Väldigt somrigt!

10 kommentarer:

 1. Mmm, låter hur gott som helst och sjukt snygg är den också! Älskar när man dekorerar tårtan med chokladfingrar sådär - ser så proffsigt ut :D

  SvaraRadera
 2. Tårtan är jättefin, förstår att din far måste ha uppskattat den mycket.

  SvaraRadera
 3. Är det en eller två bottnar? ett eller två lagar fyllning? :)

  SvaraRadera
 4. och hur många fingrar använde du? :D

  SvaraRadera
 5. Hej Jag kom in på din blogg när ja såg dina fina tårtor.
  Jag blev insperad av denna fina tårta.Tänkte höra om jag kan få ditt recept på denna fina tårta tänkte ha den troligtvis på vårat bröllop nästa sommar. Om du vill skicka receptet till min mail. Mvh Isabella Pamp. Än en gång jätte fina tårtor!

  SvaraRadera
 6. Hanna, det är en botten som är delad i tre delar, så det är två lager fyllning. Jag har för mig att det gick åt lite drygt 2 paket fingrar.

  SvaraRadera
 7. Isabella, visst kan jag skicka dig receptet! Vad kul med bröllop, grattis :) Du kan väl skicka ett mail till mig så att jag får din adress?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min mail adress är isabellapamp83@hotmail.com

   Radera
  2. oooooooooooooohhhhhh jag önskar mig få receptet ska ha gäster på min man kalas Snälla skicka recepten sonia_veronica_brito@hotmail.com Tack ska du ha

   Radera