måndag 30 augusti 2010

Brownie cupcakes




Nu är brownie cupcakesen provbakade och provsmakade! De blev jättegoda! Chokladsmaken är verkligen intensiv och man kan gärna använda en något finare choklad med hög kakaohalt för att verkligen lyfta fram chokladen. Men det är klart, en vanlig måndag kanske man inte vill kosta på sig en dyrare choklad, men om det är kalas på gång eller något annat som är värt att fira kan man lyxa till det med dyrchoklad.

För att balansera ut smakerna litegrann så toppade jag kakorna med en krämig vaniljfrosting. För att frostingen ska få bäst konsistens så gäller det att vispa ordentligt med elvispen och när man tycker att man vispat tillräckligt, så ska man vispa några sekunder till. Sedan kan man låta frostingen vila i kylskåpet en stund så att den blir lättare att breda ut eller spritsa på kakan. Ett litet tips bara.

Receptet på brownie cupcakesen kommer jag att lägga upp imorgon. Vi ses då!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar