Här kommer receptet på frostingen som jag använde till mina hallon- och chokladcupcakes. Den har en helt perfekt konsistens och är alldeles lagom söt i smaken. Om man vill så kan man naturligtvis byta ut hallon mot någon annan typ av bär.
Krämig hallonfrosting:
75 g mjukt smör
100 g florsocker
150 g philadelphia
1 1/2 dl vispgrädde
100 g hallon
Vispa smör och florsocker ljust och krämigt. Rör ned philadelphian. Tillsätt grädden, lite i taget under vispning. Vänd ned hallonen (krama ur en del av saften innan så att inte frostingen blir för lös).
Oh, den här frostingen ska jag prova - helt klart!
SvaraRaderaDet tycker jag absolut! Jag tror att du kommer att gilla den :)
SvaraRaderaHur många cupcakes räcker den till?
SvaraRaderaJag ber om ursäkt för sent svar, men jag har varit bortrest. Den brukar räcka till ca 10 cupcakes
SvaraRadera